MK ENG

БАРАМЕ ОФИС МЕНАЏЕР

Од кандидатите очекуваме:

  • Одлично познавање на “Microsoft office”програмите
  • Одлично познавање на англиски јазик
  • Подготвеност за тимска и самостојна работа

Одговорности:

  • Организирањеи вршење на административно-технички работи и управување со административната документација
  • Организирање на канцеларискиот тек и координирање на активностите на заедничките служби
  • Прием и проследување на повици, прием на нарачки, проследување на документи и резервации на службени патувања
  • Координација со вработените во однос на приемот и пречекувањето на клиентите
  • Набавка на канцелариски материјали
  • Останата административна поддршка

 

Нудиме можност за развој на вашите вештини како и можност за постојано напредување и усовршување.

Ако сте заинтересирани за оваа позиција и ги задоволувате критериумите, ве молиме испратете CV најдоцна до 01.09.2017 година на e-mail адреса: hr@ifmccann.com.

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор.